Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai un site care nu-ți aduce destule beneficii înseamnă că ai nevoie de ajutor.

Ce beneficii îți poate aduce un site?

Un site poate fi o extensie a afacerii tale într-un mediu nou, în care informația circulă foarte repede. Atunci când spun „afacere” nu mă refer neapărat la o firmă pe care o deții. Cu toții trebuie să trăim, de aceea cu toții avem nevoie de o sursa de venit. Pentru a obține acest venit trebuie să vindem ceva, să avem propria „afacere”.
Ce vindem?
Răspunsul diferă de la individ la individ, depinde de pregătirea și puterea de muncă a fiecăruia dintre noi.

Cei mai mulți dintre noi își vând munca și cunoștințele acumulate printr-un contract de muncă, adică sunt salariați. Privind în ansamblu și aceasta este tot o „afacere”.

Alții reușesc să-și folosească resursele financiare pentru a combina resursele angajaților, dar și pe cele ale terțor persoane, cu propriile cunoștințe în vederea obținerii unui venit substanțial mai mare, aceștia sunt atreprenorii.

Indiferent din care dintre cele două categorii faceți parte, site-ul pe care-l dețineți vă poate ajuta să vă vindeți mai bine, cu atât mai bine cu cât reușește să transmită informații despre ceea ce puteți oferi mai multor persoane.

Cum vindem mai bine?
Reușim să obținem un preț mai bun pentru ceea ce avem de oferit în cazul în care găsim mai multe persoane interesate de oferta noastră, pentru că atunci avem cum să alegem să ne oferim serviciile celui care este dispus să ofere cel mai mult.

Sunt două aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul: Percepția celorlalți asupra ofertei noastre și numărul celor ce ajung să cunoască această ofertă.

Privind la site-ul nostru din această perspectivă, putem să observăm că putem influența felul în care ceilalți ne percep oferta cu ajutorul conținutului unui site și putem de asemenea influența numărul celor care ajung să ne cunoască oferta promovând siteul, făcând în așa fel încât zilnic acesta să fie văzut de cât mai multe persoane interesate de ceea ce vrem să oferim.

Dacă în acest moment ai realizat faptul că AI NEVOIE DE AJUTOR, înseamnă că ai nevoie de un specialist SEO care să te ajute să obții cele mai bune rezultate de la site-ul tău.

Nu fii egoist ...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter

Add Comment

Required fields are marked *. Your email address will not be published.