Ce faci cu vechea mașină?

cumpar-masina-cashDe multe ori vedem pe trotuare mașini abandonate. Deunăzi am văzut chiar la știri niște locatari revoltați că într-un mic Matiz își găsise adăpost o familie de rozătoare.

Cert este că este mult mai bine să scapi de o mașină pe care nu o mai folosești decât să o țintești locului și să o lași pradă ruginii și rozătoarelor. Dacă este vorba de o mașină foarte veche și care nu are cine știe ce valoare, poate că ar fi bine să o duci la REMAT pur și simplu și să o radiezi.

Ce te faci dacă ai o mașină bunicică, pe care din varii motive nu o mai folosești? Eu zic să cauți repede pe cineva care să-ți cumpere mașina. Piața auto este destul de saturată acum și există posibilitatea să găsești greu cumpărători sau chiar să nu poți obține prețul dorit, dar dacă cineva îți oferă cu plata cash o sumă de bani cât mai apropiată de valoarea reală a mașinii, eu zic să nu eziți și să o vinzi. Poți face o grămadă de lucruri interesante cu banii respectivi sau îi poți investi în ceva care să-ți aducă destul profit încât să nu regreți că ți-ai vândut bătrâna mașină.

Nu fii egoist ...Share on Google+Share on FacebookTweet about this on Twitter