Condiții de utilizare

Toți utilizatorii vor putea folosi blogurile personale găzduite de PeBlog.EU în mod gratuit dar în limita opțiunilor disponibile.

Administratorii PeBlog.eu își rezervă dreptul de a suspenda sau șterge toate conturile utilizatorilor care nu respectă condițiile de utilizare menționate pe această pagină.

Temele disponibile utilizatorilor vor fi modificate astfel încât să afișeze anunțuri AdSense . Veniturile generate de aceste unități AdSense vor constitui, împreună cu contribuțiile benevole ale utilizatorilor, fondurile necesare dezvoltării și menținerii acestui serviciu.

Obligațiile utilizatorilor
* Utilizatorii se obligă a nu publica materiale ce contravin legilor în vigoare. (Pornografia, încălcarea drepturilor de autor și înstigarea la acțiuni antisociale nu vor fi tolerate).
* Utilizatorii au obligația de a nu încălca Politicile de produs AdSense iar în cazul în care acest lucru se întâmplă în mod involuntar să facă modificările necesare pentru ca blogul administrat de ei să respecte aceste politici în cel mai scurt timp posibil.
* Utilizatorii au obligația de a modera comentariile vizitatorilor sau orice alt fel de conținut publicat de către terți astfel încât condțiile menționate mai sus să fie respectate!
* Utilizatorii nu au voie să afișeze pe o singură pagină mai mult de 50 de legături externe.
* Utilizatorii nu au voie să ascundă sau să împiedice afișarea legăturilor din subsolul paginilor.

Obligațiile Administratorului PeBlog.EU
* Să nu insereze în șabloanele disponibile utilizatorilor mai mult de 2 legături externe și/sau de o unitate AdSense pentru fiecare pagină de blog afișată.
* Administratorul PeBlog.EU trebuie să depună toate eforturile necesare și omenesc posibile astfel încât orice problemă apărută să fie remediată în cel mai scurt timp posibil.
* Administratorii PeBlog.EU nu au voie să modifice conținutul articolelor de pe blogurile utilizatorilor.
În cazul în care utilizatorii încalcă acești termeni de utilizare administratorii pot doar suspenda sau șterge contul utilizatorilor în urma unei notificări prin e-mail, lăsându-le acestora posibilitatea de a-și recupera conținutul publicat.

Aceste condiții de utilizare vor putea fi modificate fără acordul prealabil al utilizatorilor dar nu fără înștiințarea acestora!